400 g tofu, 2 lyžice sójovej omáčky, 2 lyžice citrónovej šťavy, 50 g pšeničnej múky, 50 g sójovej hladkej múky, soľ, olej na vysmážanie.
Tofu nakrájame na plátky o hrúbke 1 cm. Pokvapkáme zmesou sójovej omáčky a citrónovej šťavy A necháme v chladničke stáť 2 hodiny. Z pšeničnej , sójovej múky a vody pripravíme hladké cesto, ktoré necháme 5 min. stáť. V pšeničnej múke potom obalíme vlhké tofu plátky.Namočíme v cestíčku a vyprážame z oboch strán do ružova
Podávame s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom
majkusa, 2008-05-11 11:23:17
Obsah je k dispozícii za licenčných podmienok GNU FDL
Vylúčenie zodpovednosti