11 receptov
800 g baranieho mäsa (alebo bravčového bôčika s kosťou), 150 ml kyslej smotany, víno, 300 g fazuľky v strukoch, 3 cibule, 2 lyžice múky, 150 g masti, mletá sladká červená paprika, soľ.
2 lyžice olivového oleja, 1 lyžica masla, 500 g očistenej baranej pečene, 2 strúčiky cesnaku, vetvičky rozmarínu a tymiánu, 100 g zeleru, 1 mrkva, 6 menších ošúpaných cibulí rozrezaných na polovicu, 2 kocky Šťava k pečenému mäsu, 1 lyžica tmavá zápražka, soľ, korenie.
400 g baranieho mäsa s kosťami (300 g čistého baranieho mäsa), 300 g kelu, 40 g masti, 40 g hladkej múky, 2 zemiaky, 1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, rasca, majorán, mleté čierne korenie, soľ.
750 g baranieho mäsa zo stehna, cibuľa, 1 lyžica majoránu, 40 g múky, 50 g masla, 4 lyžice oleja, soľ.
400 g baranieho mäsa z lopatky alebo krku, 3 lyžice oleja, cibuľa, strúčiky cesnaku, 1 lyžica karí, vývar z kostí, 1 lyžica rajčiakového pretlaku, 1 dl červeného vína, šťava z polovice citróna, soľ.
250 g baranieho mäsa s kosťou, 1 lyžica oleja, 1 cibuľa, 150 g zeleniny (petržlen, mrkva, zeler, kaleráb, kel), 2 paradajky, 2 lyžice paradajkového pretlaku, 2 lyžice nasekaných sterilizovaných kapií, 1 čajová lyžička mletej červenej papriky, 100 g zemiakov, ocot, 1 bobkový list, 1250 ml vody, mleté čierne korenie, soľ.
150 g údeného baranieho mäsa, 300 g údeného bravčového mäsa, 100 g slaniny, 200 g zemiakov, 1 pár údených bravčových klobás, 100 g zucchini, 400 g ružičkového kelu, 100 g zelenej fazuľky, 5 strúčikov cesnaku, 1 viazanička petržlenovej vňate, 2 lyžice olivového oleja, mleté čierne korenie, soľ.
300 g predného baranieho mäsa, 50 g údenej slaniny, 4 lyžice leča, 2 lyžice paradajkového pretlaku, 400 g zemiakov, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, mletá rasca, mletá červená paprika, 70 g koreňovej zeleniny, soľ.
400 g mletého baranieho mäsa, 1000 ml mäsového vývaru, 2 vajcia, 1 lyžica Solamylu, šťava z polovice citróna, zelená petržlenová vňať, šafrán, mletá rasca, mleté čierne korenie, soľ.
400 g baranieho mäsa, 4 štipľavé zeleninové papriky, 2 mrkvy, 1 petržlen, 300 g hlávkovej kapusty, 4 paradajky, 1 strúčik cesnaku, 1250 ml vody, zelená petržlenová vňať, čierny chlieb, soľ.
400 g predného baranieho mäsa s kosťou, 50 g krúpov, 1250 ml vody, 100 g koreňovej zeleniny, 1 pór, 30 g sterilizovaného hrášku, zelená petržlenová vňať, mleté čierne korenie, soľ.
Obsah je k dispozícii za licenčných podmienok GNU FDL
Vylúčenie zodpovednosti