" Kniha citátov nebude nikdy kompletná..."
Blahoželania Citáty Dielo Mince Nárečia Pohľadnice Recepty Slovník SMS Texty piesní Portál Andrascik.eu
Ste tu: recepty.dovrecka.skreceptarbravčové-mäso5
Sobota 22. február 2020 | Meniny má Etela, zajtra Roman(a) › blahoželaniapohľadnice
Potrebujete poradiť so slovenčinou?
Radi pomôžeme na facebookovej fanpage "cudzieslova.sk"
Zadaj hľadaný výraz

Receptár

221 receptov

Mletá bravčová roláda plnená

200 g bravčového mäsa, 200 g hovädzieho mäsa, vajce, žemle, cibuľa, 100 g masti, 30 g strúhanky, mleté čierne korenie, majorán, soľ, varené vajcia.

Mleté rezne

60 dkg mletého bravčového mäsa z pliecka, žemľa, 1.5 dl smotany, vajce, soľ, 1 lyžica červenej papriky, strúhanka, olej.

Mramorové mäso

500 g bravčového stehna (alebo rezne), mleté čierne korenie, soľ, 2 lyžice oleja, 1 dl mlieka, vajcia, 4 lyžice hrubej múky, kapie v oleji, kyslé uhorky, 100 g tvrdého syra.

Orientálna zmes

400 g bravčového mäsa, solamyl, 1 vajce, krevetové prsty, 1 paprika, 1 pór, 2 dl bieleho vína, zázvor, Harmónia Chuti, sójová omáčka.

Orientálne rebierka

1500 g bravčových rebierok bez tuku, 4 lyžice sójovej omáčky, 2 lyžice suchého sherry, 1/4 lyžičky tabasca, 2 lyžice čerstvého nastrúhaného koreňa zázvoru, 2 lyžice cukru, 2 strúčiky cesnaku, 1/4 lyžičky mletého klinčeka, 2 lyžice oleja, 1 kocka šťavy na bravčové mäso, 400 g ryže.

Pečené kotlety pre večernú párty

2.5 kg vykostenej bravčovej pečene alebo krkovičky vcelku, 1 lyžička soli, 1 lyžica korenia, 1 cibuľa, 1 lyžica papriky, 1 lyžička majoránky, 1/2 lyžičky bazalky, 1 kocka Bylinky bazalka a tymián, 2 kocky šťavy k bravčovému mäsu, 1 strúčik cesnaku, 5 lyžíc oleja

Pečienka s pomarančmi

stredne veľké pomaranče, rezne bravčovej alebo hovädzej pečienky, horčica, múka, maslo alebo umelý tuk, 4 lyžice bieleho vína, soľ, mleté čierne korenie, ďumbier, petržlen.

Pepove kotlety

4 kotliet, 6 dkg masla, 1/4 l bieleho vína, 4 dkg strúhaného syra, soľ.

Pikantná bravčovina

500 g bravčového mäsa, strúhanka, soľ, vajcia, olej, strúčika cesnaku, cibuľa, rajčiakový pretlak, špekáčka.

Pikantné bravčové rezne

600 g bravčového stehna, soľ, korenie, 80 g šunky, 40 g chrenu, 20 g mandlí, 20 g hrozienok, 120 g masti (oleja), 200 g sterilizovaného leča, 20 g feferónov.

Plnené bravčové plátky na smotane

4 tenké väčšie plátky z bravčového stehna, 3 lyžice oleja, 1 cibuľa, 1 MAGGI Sviečková omáčka, 2 lyžice smotany, soľ, korenie, 1 kocka Bylinky cesnak a petržlen, 1 lyžica masla, 200 g kyslej kapusty, 100 g uvareného údeného boku, 2 menšie uvarené zemiaky, 1 lyžica smotany, 1 kocka Bylinky cesnak a petržlen.

Prírodné bravčové rezne

500 g bravčového stehna, soľ, mleté čierne korenie, vegeta, 60 g oleja.

Prírodné rezne s kolienkami a lečom

4 bravčové rezne, 1 fľaša zavareného leča, 1 lyžica oleja, 1 väčšia cibuľa, 1 lyžička korenia, 2 lyžičky soli.

Ražniči svätého Celestýna

400 g bravčového stehna, 200 g čabajskej klobásy, 80 g slaniny bez kože, 60 g cibule, soľ, cesnak, 1 kocka Bylinky cesnak a petržlen, zeler, petržlen, mleté korenie, 100 g oleja.

Rebierka na španielsky spôsob

500 g bravčových rebierok, 4 strúčiky cesnaku, petržlenka, olej, bobkový list, majoránka, feferónka (čili), korenie, soľ, 2 kocky šťava k pečenému mäsu.

Predošlá 1 ... 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 23 Ďalšia