1017 receptov
4 bravčové rezne zo stehna, 300 g mletého bravčového mäsa, 2 vajcia, 200 g hlivy ustricovej, 200 g póru, 4 lyžice smotany, 5 lyžíc olivového oleja, maslo, muškátový kvet, muškátový orech, cayenské korenie, soľ, čerstvo mleté korenie, Bylinky bazalka a tymián, Harmónia chuti, šťava k pečenému mäsu
cibule, 80 g bravčovej masti, mletá červená paprika, 250 g bravčového mäsa, soľ, voda, 300 g ryže, 300 g leča.
400 g bravčového stehna, 200 g kyslej kapusty, 120 g šunky, šťava k pečenému mäsu, 1 dl kyslej smotany, 4 vajcia, 1 zelená paprika, 40 g masla, 2 dl mlieka, 40 g chrenu, 60 g tuku, soľ, mletá sladká paprika, rasca, rozmarín, hladká múka.
600 g bravčovej pečene, mleté čierne korenie, 60 g oleja, 80 g údenej slaniny bez kože, 200 g jabĺk, 40 g masla, hlávka šalátu, 40 g sterilizovanej cibuľky, 40 g kapie, petržlenová vňať.
4 kotlety, 4 párky, 4 znojemské uhorky, hladká múka, sladká paprika, tymián, soľ, olej, 2 kocky šťava k pečenému mäsu.
4 bravčové kotlety, soľ, korenie, 1 kocka Bylinky cesnak a petržlen, 4 lyžice oleja, 2 lyžice masla, 4 kyslé jablká, 1 zväzok mladej cibuľky, strúhaný muškátový orech, cukor.
800 g bravčového mäsa zo stehna, 400 g póru, 80 g olúpaných mandlí, 8 lyžíc vína, 5 lyžíc sójovej omáčky, 1 lyžička maizeny, trošku cukru a rozotretý cesnak, 3 lyžice olej, soľ.
500 g bravčového mäsa, 1 paprika, 1 rajčinový pretlak, soľ, korenie, čili, olej, 2 lyžice nadrobno nasekaného ananásu, tmavá zápražka.
Olej, 600 g chudého bravčového pliecka, 250 g čerstvej zeleniny (papriky a paradajky) alebo konzervu z leča, 100 g pikantného kečupu, 50 g kremžskej horčice, 1 lyžička chrenu v sladkokyslom náleve, 1 lyžička vegety.
1 kg bravčového mäsa, 5 cibulí, 4 dl bieleho vína, 2 kocky hovädzí bujon, čierne mleté korenie, soľ, 25 dkg struhaného syra.
600 g bravčových kotliet, 100 g oleja, 80 g cesnaku, 200 g smotany, 2 lyžice brandy, 50 g masla, 1 kocka šťava k bravčovému mäsu, petržlenová vňať, pažitka, biele korenie, soľ.
500 g bravčového pliecka, 2 dl smotany, žltky, mleté čierne korenie, soľ, 100 g oleja na vyprážanie, Omáčka:, mleté čierne korenie, 1 lyžica oleja, 2 dl smotany, soľ, 150 g húb.
1 kg bravčového mäsa, 1 l mlieka, 2 hlavičky cesnaku, 1 štipka strúhaného muškátového oriešku, korenie, soľ.
500 g bravčového mäsa, 2 cibule, 1 rajčinový pretlak, 30 g múky, soľ, Harmónia Chuti.
5 vajec, 2 lyžice sójovej omáčky, 2 lyžice tekutého korenia, 2 lyžice plnotučnej horčice, 6 lyžičiek solamylu, 1 lyžička soli, 1 lyžička korenia, 6 strúčikov cesnaku, 1 kg bravčového stehna alebo kotlety /krkovičky/ podľa chuti, olej na smaženie
Obsah je k dispozícii za licenčných podmienok GNU FDL
Vylúčenie zodpovednosti