" Kniha citátov nebude nikdy kompletná..."
Blahoželania Citáty Dielo Mince Nárečia Pohľadnice Recepty Slovník SMS Texty piesní Portál Andrascik.eu
Ste tu: recepty.dovrecka.skreceptarhlavné-chody6
Streda 24. október 2018 | Meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel › blahoželaniapohľadnice
Potrebujete poradiť so slovenčinou?
Radi pomôžeme na facebookovej fanpage "cudzieslova.sk"
Zadaj hľadaný výraz

Receptár

1017 receptov

Pikantná bravčovina

500 g bravčového mäsa, strúhanka, soľ, vajcia, olej, strúčika cesnaku, cibuľa, rajčiakový pretlak, špekáčka.

Pikantné bravčové rezne

600 g bravčového stehna, soľ, korenie, 80 g šunky, 40 g chrenu, 20 g mandlí, 20 g hrozienok, 120 g masti (oleja), 200 g sterilizovaného leča, 20 g feferónov.

Pikantné vnútornosti 3

500 g hydinových vnútorností, 1 cibuľa, naložené šampiňóny, kečup, biele víno, smotana, petržlenka alebo pór, Harmónia Chuti.

Plnená panenka s dusenými vnútornosťami

2 menšej bravčovej panenky (4 porcie), 150 g hydinových vnútorností, 1 dl červeného vína, 1 kocka Bylinky cesnak a petržlen, 1 malá cibuľa, 2 lyžice rajčinového pretlaku, 50 g anglickej slaniny, 2 kocky šťava k pečenému mäsu, 1 lyžica masla, 2 lyžice oleja, Harmónia Chuti.

Plnené bravčové plátky na smotane

4 tenké väčšie plátky z bravčového stehna, 3 lyžice oleja, 1 cibuľa, 1 MAGGI Sviečková omáčka, 2 lyžice smotany, soľ, korenie, 1 kocka Bylinky cesnak a petržlen, 1 lyžica masla, 200 g kyslej kapusty, 100 g uvareného údeného boku, 2 menšie uvarené zemiaky, 1 lyžica smotany, 1 kocka Bylinky cesnak a petržlen.

Prírodné bravčové rezne

500 g bravčového stehna, soľ, mleté čierne korenie, vegeta, 60 g oleja.

Prírodné rezne s kolienkami a lečom

4 bravčové rezne, 1 fľaša zavareného leča, 1 lyžica oleja, 1 väčšia cibuľa, 1 lyžička korenia, 2 lyžičky soli.

Ražniči svätého Celestýna

400 g bravčového stehna, 200 g čabajskej klobásy, 80 g slaniny bez kože, 60 g cibule, soľ, cesnak, 1 kocka Bylinky cesnak a petržlen, zeler, petržlen, mleté korenie, 100 g oleja.

Rebierka na španielsky spôsob

500 g bravčových rebierok, 4 strúčiky cesnaku, petržlenka, olej, bobkový list, majoránka, feferónka (čili), korenie, soľ, 2 kocky šťava k pečenému mäsu.

Restovaná pečeň

500 g teľacej alebo bravčovej pečene, 60 g cibule, 100 g oleja, mleté čierne korenie, soľ, vegeta, 1 lyžica rajčiakového pretlaku.

Rezne v orechovej škrupinke

4 bravčové rezne bez kosti /180 g/, soľ, mleté čierne korenie, 4 lyžice horčice, hladká múka na obaľovanie, 1 vajce, 125 g hrubšie mletých orechov, 100 g masla, Harmónia chuti, 2 lyžice nasekenaj petržlenovej vňate, 1 citrón, 100 g masla alebo iného tuku na smaženie.

Roláda ham-ham

500 g mletého mäsa, 20 dkg anglickej slaniny, 2 balenia plátkového syra, 2 hrste zeleného petržlenu, 1 hrsť strúhanky / ak bude potrebné /, 2 vajcia, soľ, čierne korenie.

Rolády so zeleninovou náplňov

150 g čerstvého špenátu, 1 zväzok pažítky, 1 zväzok petržlenu, 2 cibule, 4 bravčové plátky, 4 lyžičky plnotučnej horčice, 4 lyžice tvarohu, 1/2 šalátových uhoriek, 1 mrkva, 75 ml bieleho vína, 125 ml smotany, soľ, korenie, olej, tmavá zápražka.

Sahte Java

600 g ľubovoľného bravčového mäsa, soľ, mleté čierne korenie, karí korenie, 150 g oleja, 130 g cibule, 40 g hladkej múky, 40 g cukru, šťava z 1 citróna, 2 dl šťavy z mäsa, 2 dl smotany.

Sedliacka bravčová pečeň

600 g bravčového mäsa na pečenie, soľ, strúčiky cesnaku, cibuľa.

Predošlá 1 ... 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 102 Ďalšia