5 receptov
40 g masti, 1/2 cibule, 600 g bravčového mäsa zo stehna, soľ, 1 lyžica nastrúhanej mrkvy, 40 g masla, 40 g hladkej múky, mleté čierne korenie.
280 g mrazeného a vyčisteného kapra, 120 g leča, 400 g zemiakov, 50 g cibule, 70 g oleja, 85 g feferóniek, vegeta, mletá červená paprika, bobkový list, nové korenie, mleté čierne korenie, soľ.
150g klobásy, 100 g údeného bôčika, 200 g lúpaného žltého hrachu, 200 g očistených surových zemiakov, 1 lyžica paradajkového pretlaku, 1 lyžica oleja, bujón z kocky masoxu, 70 g cibule, 1 cesnak, rasca, 1 lyžica mletej červenej papriky, soľ.
500 g rýb (sladkovodná ryba - napr. kapor), 200 g zemiakov, 40 g masti, 2 cibule, 1 malá štipľavá paprička (feferónka), 1 čajová lyžička mletej červenej papriky, soľ.
1 sliepka, 500 g predného hovädzieho mäsa, šampiňóny z konzervy alebo iné sušené huby, 100 g koreňovej zeleniny (zeler, kapusta, petržlen, karfiol atď.), zelená paprika, paradajkový pretlak, 1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, zelená petržlenová vňať alebo pažítka, 1 čajová lyžička mletej červenej papriky, celé čierne korenie, soľ.
Obsah je k dispozícii za licenčných podmienok GNU FDL
Vylúčenie zodpovednosti