294 receptov
2 baklažány, cibuľa, 3 paradajky, citrón. šťava, čierne korenie, soľ, 3 čajové lyžičky majonézy
300 g upečeného bravčového bôčika, 50 g bravčovej šunky, 4 lyžice nastrúhaného tvrdého syra, 1 veľká nastrúhaná cibuľa, 4 strúčiky cesnaku, drvená rasca, nadrobno nasekaná pažítka (alebo 6 reďkoviek), soľ.
250 g bryndze, 100 g masla, 1 cibuľa, mletá rasca, 1 čajová lyžička mletej červenej papriky.
200 g bryndze, 4 lyžice ochutenej majonézy, 4 paradajky, 3 malé cibuľky s vňaťou, 100 g rastlinného nátierkového masla, mletá sladká červená paprika, drvená rasca, soľ.
250 g bryndze, 3 malé cibuľky s vňaťou, 150 g rastlinného masla, mletá rasca, mletá červená paprika, soľ.
250 g bryndze, 1 zväzok reďkoviek, 2 natvrdo uvarené vajcia, 2 lyžice jogurtu, 100 g rastlinného nátierkového masla, nadrobno nasekaná pažítka, soľ.
200 g bryndze, 50 g taveného syra, 100 g masla, 1 čajová lyžička mletej červenej papriky, soľ.
1 tatárska omáčka, 4 strúčiky cesnaku, vegeta, horčica, 2 vajcia.
1 nátierkové maslo, 2 - 3 kocky taveného syra, cesnak podľa chuti, 1 - 2 lyžice tatarskej omáčky, tvrdý syr
250 g syru Niva, 1 kyslú smotanu, strúčiky cesnaku podľa chuti
3 veľké mrkvy, 1 strúčik cesnaku, 200 ml tatárskej omáčky, 1 štipka soli, 1 štipka čierneho korenia.
2 natvrdo uvarené žĺtka, 2 lyžice hustej smotany 150 g rastlinného nátierkového masla, 2 menšie uhorky, 3 väčšie cibule, nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať, soľ
2 natvrdo uvarené žĺtka, 2 lyžice hustej smotany 150 g rastlinného nátierkového masla, 2 menšie uhorky, 3 väčšie cibule, nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať, soľ.
50 g šunky, 50 g droždia, 4 vajcia, 2 veľké cibule, tuk, drvená rasca, nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať, mleté čierne korenie, soľ.
200 g cícera, 2 lyžice jogurtu, 1 strúčik cesnaku, 2 lyžice citrónovej šťavy, pol čajovej lyžičky oregana, pol čajovej lyžičky bazalky, štvrť čajovej lyžičky tymiánu, soľ.
Obsah je k dispozícii za licenčných podmienok GNU FDL
Vylúčenie zodpovednosti