846 receptov
600 g bravčovej pečene, mleté čierne korenie, 60 g oleja, 80 g údenej slaniny bez kože, 200 g jabĺk, 40 g masla, hlávka šalátu, 40 g sterilizovanej cibuľky, 40 g kapie, petržlenová vňať.
4 kotlety, 4 párky, 4 znojemské uhorky, hladká múka, sladká paprika, tymián, soľ, olej, 2 kocky šťava k pečenému mäsu.
800 g bravčového mäsa zo stehna, 400 g póru, 80 g olúpaných mandlí, 8 lyžíc vína, 5 lyžíc sójovej omáčky, 1 lyžička maizeny, trošku cukru a rozotretý cesnak, 3 lyžice olej, soľ.
1 kg bravčového mäsa, 1 l mlieka, 2 hlavičky cesnaku, 1 štipka strúhaného muškátového oriešku, korenie, soľ.
5 vajec, 2 lyžice sójovej omáčky, 2 lyžice tekutého korenia, 2 lyžice plnotučnej horčice, 6 lyžičiek solamylu, 1 lyžička soli, 1 lyžička korenia, 6 strúčikov cesnaku, 1 kg bravčového stehna alebo kotlety /krkovičky/ podľa chuti, olej na smaženie
400 g bravčového stehna, 100 g húb, 100 g tvrdého syra, 50 g oleja, 5 dl smotany, 100 g šunky, soľ, mleté čierne korenie.
500 g bravčového mäsa zo stehna, 1 konzerva sardelových očiek, soľ, mleté čierne korenie, 3 lyžice hladkej múky, vajce, 1 dl piva, olej, soľ, citrón, zelená petržlenová vňať.
400 g bravčovej panenky, 100 g bravčových vnútorností, 100 g anglickej slaniny, 4 väčšie šampiňóny, 1 zelená paprika, 100 ml oleja, Harmónia chuti, 40 g masla, 1 kocka Bylinky bazalka a tymián, soľ.
4 bravčových steakov (môžeme použiť aj zverinu), 1 šťava k pečenému mäsu, 600 ml vody, 2 ošúpané paradajky, 1/2 zelenej papriky, 1/2 červenej papriky, 1 kocka Bylinky cesnak a petržlen, drtená zmes korenia (korenie, nové korenie, bobkový list, tymián), 4 lyžice oleja.
1500 g bravčového stehna, soľ, 1 horčica, 20 dkg oravskej slaniny, zavárané broskyne, 20 dkg údeného platkového syra, olej.
600 g broskýň, neplnené oblátky, 140 g hladkej múky, 200 g mletých mandlí alebo orechov, 200 g čokolády na varenie, 130 g kryštálového a 110 g práškového cukru, 200 g masla, 1 balíček vanilkového cukru, 6 vajec, mletá škorica, soľ.
cuketa, 300 g mletého mäsa, vajce, strúhanka, soľ, čierne korenie, majoránka, strúčik cesnaku.
400 g mletého surového mäsa, 1 cibuľa, soľ, 1 paprika, 1 štipka korenia, 1 lyžica horčice, olej.
400 g bravčového mäsa zo stehna alebo karé bez kosti, 2 lyžice polievkového korenia, 3 žltky, 3 štipľavé papričky, 1 lyžička práškového cukru, 1 lyžica worcesterskej omáčky, 2 lyžice škrobovej múčky, 1 lyžička karí korenia, 4 lyžice oleja.
300 g bravčového mäsa, 200 g hovädzieho mäsa, žemľa, vajce, čierne korenie, 200 g cibule, oleja, 60 g masti, 150 g rajčiakov, 150 g zelenej papriky, 100 g hrášku, 1 dl smotany, 100 g rajčiakového pretlaku.
Obsah je k dispozícii za licenčných podmienok GNU FDL
Vylúčenie zodpovednosti