3 receptov
4 lipne, 100 ml kyslej smotany, 100 g šampiňónov, 6 paradajok, 2 cibule, šťava z 1 citróna, 25 g tuku, mleté biele korenie, soľ.
500 g hovädzieho mäsa s kosťou, 500 g surovej cvikly, koreňová zelenina, maslo na dusenie, 50 g cibule, cesnak, 250 ml kvasu (viď nižšie), Podravka, bobkový list, nové korenie, mleté čierne korenie, soľ. Kvas: 1000 g cvikly, 2 litre vody, 50 g chlebovej kôrky. Pirôžky: lístkové cesto, múka, vajce, korenie.
300 g jahňacieho mäsa, kyslá smotana, 150 g kuriatok, pol bielej hlávkovej kapusty (400 g pripravenej na varenie), 1 cvikla (200 g pripravenej na varenie), 1 cibuľa, 1 a pol lyžice nestuženého rastlinného tuku, 500 ml vegetariánskeho zeleninového vývaru (instant), 3 borievky, 1 čajová lyžička rasce, 1 bobkový list.
Obsah je k dispozícii za licenčných podmienok GNU FDL
Vylúčenie zodpovednosti