62 receptov
600 g bravčovej pečene, mleté čierne korenie, 60 g oleja, 80 g údenej slaniny bez kože, 200 g jabĺk, 40 g masla, hlávka šalátu, 40 g sterilizovanej cibuľky, 40 g kapie, petržlenová vňať.
500 g bravčovej pečene, väčšia cibuľa, 50 g údenej slaniny, mletá červená paprika, soľ, 4 lyžice Placky:, soľ, vegeta, strúčiky cesnaku, majorán, 3 lyžice masti, pažítka, 4 lyžice hladkej múky, väčšie zemiaky.
60 g masla, cibuľa, 200 g mozočku, soľ, žltky, mleté čierne korenie, maslo na vymastenie formy, 50 g strúhanky.
500 g kuracej pečene, 3 cibule, 3 zemiaky, 3 strúčiky cesnaku, čierne korenie, soľ, kmín, 1 pór.
200 g nie príliš mastnej kačacej pečene, 200 g teľacieho mäsa, 2 cibule, 4 lyžice kačacej masti, soľ, 2 paradajky, 1 lyžička sladkej a štipka štipľavej papriky, 4 strúčiky cesnaku, 1 balenie kyslá smotana, slepačí bujón, Gulášová šťava
500 g hydinových vnútorností, 1 cibuľa, naložené šampiňóny, kečup, biele víno, smotana, petržlenka alebo pór, Harmónia Chuti.
2 menšej bravčovej panenky (4 porcie), 150 g hydinových vnútorností, 1 dl červeného vína, 1 kocka Bylinky cesnak a petržlen, 1 malá cibuľa, 2 lyžice rajčinového pretlaku, 50 g anglickej slaniny, 2 kocky šťava k pečenému mäsu, 1 lyžica masla, 2 lyžice oleja, Harmónia Chuti.
500 g teľacej alebo bravčovej pečene, 60 g cibule, 100 g oleja, mleté čierne korenie, soľ, vegeta, 1 lyžica rajčiakového pretlaku.
500 g hovädzích vnútorností, víno, 1 cibuľa, cesnak, štipľavá paprika, škorica, sušená mäta, 1 Harmónia Chuti, strúhanka, 1 citrón.
500 g kuracích vnútorností, soľ, múka, vývar, víno Madeira, Harmónia Chuti.
400 g mozgu, hladká múka, soľ, vajce, trošku mlieka, strúhanka, olej alebo masť na vyprážanie.
500 g hydinovej pečene, 250 g masla, 2 lyžice koňaku, 3 lyžice portského vína, 150 ml suchého bieleho vína, pol bagety, 3 lyžice čučoriedkového želé, 1 lyžica zaváreného krému, vetvičky petržlenovej vňate, mleté čierne korenie, soľ.
1 kg sviečkovej, 1/4 kg hydinových pečienok, 50 g cibule, soľ, korenie, 5 vajec, 25 g šľahačky, 100 g eidamu, 50 g sterilizovaných kápií, 50 g oleja, 50 g masla.
400 g bravčovej pečene, soľ, 1 lyžica Solamylu, 3 lyžice oleja, 100 g kapusty, strúčiky cesnaku, 50 g čiernych húb (môžeme ich nahradiť inými hubami), 3 lyžice sójovej omáčky, 3 lyžice červeného dezertného vína, 1 lyžica hovädzieho vývaru, Glutasol, 1/4 lyžičky cukru.
750 g predvarených držiek, 100 g údeného mäsa (alebo šunky), 50 g slaniny, parmezán, paradajkový pretlak, 2 cibule, 2 strúčiky cesnaku, 4 klinčeky, zelená petržlenová vňať, šalvia, mleté čierne korenie, soľ.
Obsah je k dispozícii za licenčných podmienok GNU FDL
Vylúčenie zodpovednosti